Želite trudnoću?
Niste sami!

Šta je ActiSperm ?

Milioni parova širom sveta pokušavaju da ostvare trudnoću, tako što imaju planirane odnose tokom ovulacije. Međutim, s obzirom na činjenicu da će samo mali procenat uspeti sa začećem u svakom ciklusu, ova procedura predstavlja stres za parove koji su nestrpljivi u pogledu začeća.

Stres i psihološki pritisak često dovode do pojave vaginalne suvoće što umanjuje šanse začeća čak čineći odnos bolnim usled neadekvatnog vaginalnog podmazivanja (dispareunija).
Ovi parovi će koristiti lubrikant kako bi olakšali odnos, ali ne znaju da upotreba uobičajenih lubrikanata dodatno smanjuje šanse za začećem, jer svi obični lubrikanti stvaraju nepovoljnu sredinu u vagini koja utiče na vitalnost sperme.

ACTISPERM® je hidrosolubilni lubrikant u obliku gela, koji sadrži posebno odabrane sastojke koji stvaraju povoljno okruženje za spermatozoide u vagini, povećavajući mobilnost i vitalnost spermatozoida. Ima pH vrednost 7,2 koja obezbedjuje vitalnost, integritet i efikasnost spermatozoida, čime povećava šanse za začećem.

Jedini vaginalni lubrikant koji kreira optimalnu sredinu za spermu dok pokušavate da zatrudnite.

Čemu služi i kako deluje?

ACTISPERM® je jedini lubrikantni vaginalni gel koji se koristi pre odnosa za vaginalno podmazivanje i za stvaranje odgovarajuće sredine koja održava vitalnost sperme, povecvajuci šanse začeća. Ima istu pH i osmolarnost kao sperma a sa prirodnim polisaharidima koje poseduje pruža antioksidantnu zaštitu spermi, obezbeđujuci joj vitalnost i efikasnost.

Kako se primenjuje?

ACTISPERM® može da se primeni do 15 minuta pre polnog odnosa. Aplikacijom pre polnog odnosa i omogućavanjem da se zadrži u vagini poboljšava disperziju i favorizuje spontanost tokom odnosa.

Prirodno antioksidativno dejstvo. Bez estrogena, ne sadrži farmaceutske supstance. Čuva vitalnost sperme. Povećava šanse začeća

Uputstvo:

Lubrikantni vaginalni gel koji stvara sredinu u vagini koja je kompatibilna i pogodna za spermu, u cilju povećanja šansi začeća.

ACTISPERM® se vaginalno aplikuje uz pomoc napunjenih vaginalnih aplikatora, do 15 minuta pre odnosa. Pažljivo procitajte priloženo uputstvo pre upotrebe.

Osobine:

Specijalni vaginalni lubrikativni gel rastvorljiv u vodi, koji stvara povoljno okruženje za spermu u vagini. Ima isti pH (7.2) i otprilike istu osmolarnost
(330mOsm/kg) kao sperma pa stoga sigurno čuva integritet i vitalnost sperme.

Dejstvo:

Zahvaljujući specijalnim prirodnim polisaharidima koje sadrži, on štiti spermu
od oksidativnog stresa i povećava njenu mobilnost, povećavajući njenu efkasnost i šanse za začećem.

Sastav:

Prirodni mega molekuli, rastvorljivi u vodi i polisaharidi sa podmazujucim i antioksidacijskim delovanjem

Specijalni lubrikant za plodne dane

Koliko košta i gde možete kupiti ActiSperm?

ActiSperm možete poručiti i kupiti u svim apotekama ili poučivanjem preko on-line linka.

Srbija – cena: 1.480,50 dinara.

Crna Gora – cijena: 14,93 €

Spisak apoteka u kojima uvek možete pronaći ActiSperm:

Srbija

Beograd

Z.U.А. Galena lab, Južni bulevar 38

011 / 3447 · 534

011 / 4087 · 426

062 / 329 · 926

 

Z.U.А. ogranak Galena park

Nebojšina 24

011 / 4076 · 628

062 / 329 · 914

Z.U.A. ogranak Galena specija,

apoteka sa izradom magistralnih lekova

Ustanička 63

062 / 329 · 901

 

Crna Gora

Tivat

Apoteka Magnolija    3-1 II Dalmatinske    032/662-002